Istoric

PRISMA SERV COMPANY este o societate cu capital 100% românesc, ce se ocupă cu distribuția și furnizarea de gaze naturale în județele Iași, Neamț, Suceava. Alte obiecte de activitate ale companiei sunt: proiectarea și execuția instalațiilor și rețelelor termice, sanitare, gaze naturale, electrice, ventilație, alimentări cu apă etc.
Încă din anul 2001, de când a fost înființată la inițiativa unui colectiv de profesioniști în instalaţii, echipamente și automatizari industriale, PRISMA SERV COMPANY a investit experiența și priceperea specialiștilor săi în dezvoltarea comunităților, cu scopul îmbunătățirii nivelului de trai al locuitorilor din zonele în care societatea a realizat sau a extins infrastructura rețelelor de gaze naturale.
Credem în inovație și performanță, iar preocuparea noastră constantă este raportul calitate – performanță – preț. De aceea investim în echipamente tehnologice performante, cu facilități de producție avansate, oferind astfel servicii de calitate, la prețuri competitive.